Op vrijdag 19 juni wordt er voor het eerst Kudelstaart Kulinair georganiseerd.What the Fonk

Brasserie Oevers en Restaurant Jones staan dan klaar om u te voorzien van een heerlijk hapje en drankje. In een ongedwongen sfeer tekenend voor de Kudelstaartse mentaliteit.

Brasserie Oevers

Opent vanaf 16:00 haar terras. Hier staat een grote BBQ waar diverse soorten vlees en vis bereid worden. Het zijn allemaal kleine gerechtjes die de gast wel even zelf bij de BBQ moet ophalen. Denk hierbij aan ribs, worstjes, karbonade en vispakketjes. Ook de beroemde mosselen lombok worden ter plekke klaar gemaakt door de koks. Prijs van de gerechtjes zal rond de €5,00 liggen. Naast heerlijk eten, heeft Oevers een top band op het terras staan, namelijk What the Fonk.

Restaurant Jones

Bekend van haar uitgebreide 11 gangen diner,  mag natuurlijk niet ontbreken op Kudelstaart Kulinair.
Op de bekende locatie aan de Kudelstaartseweg staan eigenaresse Joany Voorn en haar team gastvrij voor u klaar. Op het buitenterras kunt u kiezen uit  3 verschillende soorten huisgemaakte burgers. U kunt kiezen uit een vega-burger, visburger of een overheerlijke vleesburger. 

Naast een lekker koud biertje  bieden wij u de mogelijkheid om heerlijke wijnen te proeven. Villa Loggio, wiens wijnhuis is gelegen in het Fort aan de Kudelstaartseweg, verzorgt een wijnproeverij.
Als dit nog niet genoeg is kunt u al etende genieten van een expositie van schilderijen gemaakt door Leoni van der Veldt (www.leoniatelier.nl) De gehele avond wordt omlijst met gezellige muziek. Een reden te meer om vrijdag een bezoek te brengen aan Restaurant Jones!

Kinderdisco en poffertje
De kinderen kunnen ‘Kulinair’ genieten van poffertjes en vanaf 19.00 uur dansen op de kinderdisco in het Dorpshuis. Stichting Jeugdbelangen organiseert een disco voor kinderen in de basisschoolleeftijd.