Afgelopen zondag is de feestweek gestart. Om 9 uur s ’morgens was het kerkplein de ontmoetingsplek voor een uitgebreid ontbijt. Ook al was het voor menigeen nog vroeg, het was een gezellig en druk. Terwijl de koffie en de broodjes nog rond gingen, was het gelegenheidskoor van meer dan 50 personen al aan het oefenen in de kerk.

De Oecumenische dienst die volgde op het ontbijt, zorgde voor een afgeladen kerk. In de dienst werd het thema 777 meerdere malen benoemd en werd het lied Ons Dorp enthousiast meegezongen. Na de dienst verschoof alle aandacht richting RKDES waar de Prutrace om half 2 zou gaan starten.

De Prutrace was een schot in de roos, veel deelnemers, strakke organisatie, mooi weer en veel toeschouwers. Niet alleen bij Rkdes was het druk maar ook in de naast  gelegen woonwijk stonden veel toeschouwers langs het parcours. De officiële opening werd op een ludieke manier verzorgd door (Kudelstaarter) Wethouder Ad Verburg.  Ad nam namelijk deel aan de race en wist deze met veel wilskracht te volbrengen.  Hij had ook nog een verrassing voor de feestcommissie van Kudelstaart777, namelijk en cheque ter waarde van €777,00 aangeboden door de Gemeente Aalsmeer.

De prijsuitreiking werd gedaan door onze Interim burgemeester Dhr. Nobel, die de Prutrace als moment nam een persoonlijk kennis te maken met Kudelstaart.

Na het officiële gedeelte was er optreden van Rick van der Kroon die samen JFS sound zorgde voor een prima optreden! Dat het gezellig was, kunt u zien aan de vele foto’s en filmpjes die op de facebookpagina van Kudelstaart777 zijn geplaatst of op andere pagina’s staan.

Kerkontbijt kudelstaart777 prutrace adverburg